Over ons

Uit de misdaad cijfers van dit jaar blijkt dat er forse toename is op het gebied van diefstallen, inbraken, brandstichting, vandalisme, sabotage en andere calamiteiten. Wij hebben vastgesteld dat men de beveiliging een keer goed onder de loep neemt en het daarna beschouwd als eenmaal goed geregeld altijd goed geregeld gedurende het contract met het beveiligingsbedrijf. Jammer genoeg wijst dat in de praktijk qua beveiliging anders uit.

 

Heeft uw stichting/bedrijf/organisatie wel eens vrijblijvend de mogelijkheden op een rijtje gezet voor wat betreft de beveiliging anno 2016 gezien de toenemende misdaadcijfers? Hoe gaat uw organisatie om met de beveiliging omtrent de Borg regeling? Heeft uw wel eens een vergelijking laten opstellen ten aanzien van uw huidige beveiligingsmaatregelen en vooral het kosten en baten aspect? Vragen waarop wij u graag inzicht en oplossingen aanbieden.

 

Wie zijn wij?

JVV Beveiliging is gevestigd in Vianen. Wij hebben ervaring opgedaan bij de meeste bekende beveiligingsbedrijven uit de regio Utrecht en daarbij de benodigde diploma’s en certificaten behaald. Op iedere surveillance gaat de diensthond mee ter ondersteuning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op ieder moment de juiste oplossing aandragen. Dat is waar wij voor staan: oplossing op maat bieden, ook ter plaatse! JVV is een door het ministerie van justitie goed gekeurd bedrijf (nr. 2018)

 

Wat doen wij?

JVV Beveiliging is gespecialiseerd in bewaking. Als volwaardig beveiligingsbedrijf bewaken wij uiteenlopende objecten, terreinen, bedrijven, winkels, stichtingen, scholen en evenementen. Onze expertise omvat onder andere beveiliging met gecertificeerde diensthonden, alarmopvolging, sluit en openingsronden, mobiele surveillance, waarde transport, advies bij preventieve beveiligingsmaatregelen en alarmsystemen. Als bedrijf zijn wij persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers. Wij werken regionaal waardoor onze aanrijtijden minimaal zijn en we snel ter plaatse kunnen zijn. Hierdoor zijn wij zeer bekend met de omgeving en onderhouden wij zeer goede contacten met de lokale politiecorpsen. Wij voeren onze bewakingsdiensten uit op basis van scherpe tarieven en duidelijke afspraken waardoor u niet geconfronteerd wordt met onvoorziene of hoge kosten. Wij nemen graag al uw beveiligingszorgen uit handen, zonder dat u maar iets hoeft te regelen.