Hondenbrigade

De hondengeleiders van JVV beveiliging werken dagelijks met hun eigen honden, honden die buiten werktijd onderdeel van het gezin zijn. Zo wordt een hecht team gesmeed.
Door middel van een gedegen aanvullende opleiding en training worden de hondengeleiders van JVV beveiliging voorbereid op praktijk situaties. Deze trainingen staan onder leiding van eigen gediplomeerde instructeurs op verschillende oefenlocaties.
Uitsluitend ervaren gecertificeerde combinaties, getoetst door de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging of de Nederlandse Bond voor de Diensthond worden door JVV beveiliging ingezet. Elke 2 jaar moeten deze combinaties zich opnieuw bewijzen om hun certificering te behouden.

De inzet van een hondengeleider is preventieve maatregel met een sterk afschrikkend signaal naar de buitenwacht.
Door gebruik te maken van de vaardigheden en zintuigen van de hond in combinatie met de ervaren geleider worden kwaadwillende al in een vroeg stadium onderkent.
De hondengeleiders van JVV beveiliging zijn breed inzetbaar, te denken aan collectieve beveiligingsprojecten, bouwterreinen, high risk objecten, evenementen, beurzen, tentoonstellingen en grote sport en muziekfestivals.